Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ARCHONTIKI SOAPS @BY STEKIA PANTOU


Λοιπόν μπορώ να σας πω με σιγουριά, ότι είναι φορές που με πιάνει ένα αίσθημα συγκίνησης για την χώρα μας και για τους ανθρώπους της. όλοι κάνουν προσπάθεια για το πιο απλό. Η κρήτη ήρθε στην Θεσσαλονίκη μας, και γέμισε η Αριστοτέλους με μέλι, ρακί, τυρί, μαντινάδες και σαπούνια.
Το κατά χάρηκα για όλους τους φίλους μου που είναι εκεί, που είναι απο εκεί, μπορώ να σας πω οτι βρήκα επιτέλους, μια γυναίκα να κάνει σαπούνια της προκοπής.
 Η Αγγελική πήρε την συνταγή απο την γιαγιά της, και μένωντας στον τόπο της την Αρχοντική Ρεθύμνου, και βάζοντας το μεράκι της μπροστά έκανε θαύματα. Σας γράφω και το δωμάτιο μυρίζω παο την αγάπη της μέσα απο το σαπούνι που πήρα.  Σας παρουσιάζω τα χειροποίητα σαπούνια archontiki soap  όποιος δει το βιντεάκι, θα μάθει πολλά.  Εγώ πήρα ένα σαπούνι αρωματικό μανόλιας και ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Όπως θα δείτε κάλυψε και άλλη μια απαίτησή μου, λιτότητα και ομορφιά στο κουτί συσκευασίας. Μπράβο παιδιά.
Θα χαρώ αν ποτέ έρθουν σε ένα μαγαζί στην πόλη μου τα archontiki soap ώστε να τα βρείτε και εσείς. Εαν θέλετε και εσείς να μάθετε για αυτήν την προσπάθεια μπείτε στην σελίδα τους στο facebook Archontiki Soap χειροποίητο σαπούνι Αρχοντική...
Εύχομαι να τα μυρίσετε απο κοντά....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;