Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΝΟΥΜΕΡΟ 226


Θα μας βρείτε και στο pinterest


καλημέρα σε όλους...
Σήμερα θα σας ταξιδέψω μέχρι την Κρήτη. Με τις ωραίες παραλίες, τα καλά κρασιά, τα φοβερά βότανα αλλά και το καλό λάδι. Έκανα σκουλαρίκια απο χαρτί, ένα λάδι που γνώρισα στην ΔΕΤΡΟΠ Θεσσαλονίκης πρόσφατα και μου άρεσε.
 Καταρχήν, ξέρετε πλέον πως μου αρέσουν τα περίεργα μπουκάλια, οπότε είναι λογικό, ένα μπουκάλι απλό και λιτό, αλλά πολύ μινιμαλ και πρωτότυπο, να έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο συσκευασίας το 2012. Ο σύνδεσμος a design award.com το αποδεικνύει. Να πούμε συγχαρητήρια στους έλληνες γραφίστες  Lazy Snail - Ioanna Drakaki, Nicoleta Vasilaki, Jannik Weylandt, την ομάδα εκτύπωσης, Cabas - Panos Cabas, Photography: Jannik Weylandt Photography and Client: Candiasoil - George Tsikandilakis.
 Τα  stekia pantou που κολλάνε σε όλο αυτό; Παντού ... όπως λέει και το όνομα τους, αλλά παρεμβαίνουν στην καλλιτεχνική πλευρά. Πήρα την συσκευασία που μου άρεσε και την έκανα κόσμημα απο χαρτί, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, που θα τα φορέσει μια γυναίκα που πιστεύει στο διαφορετικό, και είναι παθιασμένη με το μαγείρεμα και την κουζίνα και ψάχνει τα καλά υλικά.
  Το λάδι αυτό είναι της candiasoil  παραδοσιακό και χειροποίητο, με τις ελιές να συλλέγονται με το χέρι και το λάδι να παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης απο οικογενειακά κτήματα. Με αρώματα βοτάνων απο τα βουνά της Κρήτης, δεν θα μπορούσε να μην παρασύρει τον κόσμο να γράψουν για αυτό.  Ένα κείμενο που είχε γραφτεί για μας κοσμήματα με θέμα το φαγητό  είχαν γράψει για όσα δημιουργούνται  εδώ μέσα στο Portal mama peinao.gr Φυσικά εκεί υπάρχει ένα άρθρο παρουσίασης του λαδιού Candiasoil Κρητικό ελαιόλαδο μια παρουσίαση που αξίζει να γνωρίσουμε. Το συγκεκριμένο λάδι έχει πολύ χαμηλή οξύτητα 0,1- 0,2% και ιδιαίτερες γευσιγνωστικές ιδιότητες. Αν θέλετε να βλέπετε τις ενημερώσεις τους ,μπορείτε να τους στηρίξετε πατώντας Like στην σελίδα τους Candiasoil στο Facebook ώστε να μεγαλώσει η δύναμη τους απο έλληνες και να ακούνε προτάσεις για να καλυτερεύσουν . Έχει φιλοξενηθεί στο σαιτ leni and mimi.candiasoil
όπου κυρίως όλες οι παρουσιάσεις του γίνονται στα αγγλικά. Αν θέλετε να το πάρετε μπορείτε φυσικά απο το σαιτ gourmet origins candiasoil  . Ένα άρθρο όπως του αξίζει, για την εμφάνισή του έγινε στο life design magazine για να επαινέσουν την νικηφόρα σχεδιάστρια της φιάλης. Να σας διαβεβαιώσω ότι έχει μαγειρευτεί, απο τους καλύτερους έλληνες μάγειρες αλλά και απο το εξωτερικό, όπου εκτιμάνε την μοναδικότητα και την ποιότητα του. Το σαιτ achica Candiasoil 'Oi1' Extra Virgin Olive Oil in 500ml Bottle Gift Tube Που είναι ένα σαιτ για τα καλά προιόντα πιστεύει σε αυτό το λάδι. Υπάρχουν πολλά καλά προιόντα κρυμμένα και τα stekia pantou στηρίζουν καλές συσκευασίες και καλές ελληνικές δουλειές, ψυχή που βγαίνει μέσα απο την δουλειά και το τελικό ελληνικό προιόν είναι στο χέρι μας να το στηρίξουμε.
Τι λέτε θα το γνωρίσετε;


2 σχόλια:

  1. Πως μπορεί σε μια Κρητικια να μην αρέσει το Κρητικό λάδι σου :)
    Καλημέρα!

    Σημείωση:είμαι απο το όμορφο Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα κρητικια μου
    φιλουθκια στο ομορφο ρεθυμνο
    στηριζεις καλο πριον και καλη δημιουργια χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;