Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ STEKIA PANTOU ΠΑΝΕ ΣΤΟ POCO LOCO CAFE THESSALONIKI

 
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ pinterest


Για όσους κάνουν εκθέσεις κοσμημάτων ξέρουν τι είναι να ψάχνεις να βρεις έναν χώρο. Πως όταν τον βρήσκεις τον προσέχεις όσο μπορείς τον διαφημίζεις όσο γίνεται και είσαι χαρούμενη αν πάει η έκθεση σου καλά. 

Ένιωσα  ωραία όταν γνώρισα τον Κωνσταντίνο Κυρτάτα, ιδιοκτήτη του cafe bar poco loco cafe στην οδό Γεωργίου Σταύρου 12, δεύτερο στενό στην πεζοδρομημένη Αγίας Σοφίας στην όμορφη Θεσσαλονίκη  μας. 
Ένας χώρος πολύ όμορφος, με τέσσερα τραπέζια και πέντε σταντάκια, με μια διακόσμιση που παραπέμπη ανάλογα του γούστο σας ή στο Λονδίνο ή στο Παρίσι, πάντως σιγουρα θα σε χαλαρώσει.
 ήρθε ο καιρός να στήσω τον πάαγκο μου για να ξεκινήσει η έκθεση, και όπως κάθε καλλιτέχνης είχα άγχος πως θα πάει.  Όμως αυτό έφυγε και ήρθε το γέλιο, η τρέλα και η αλή διάθεση μαζί με όμορφο κόσμο. Την πρώτη μέρα γνώρισα το μαγαζί και την δελυτερη με ήξερε ο κόσμος του χαχα. Η τρίτη πέρασε με διάβασμα και περίεργες ερωτήσεις. Τύπου δεν μου αρέσει τίποτα αλλα πόσο τα έχεις; ΧΑΧΑ απλά γέλασα αλλά όλα καλά.
 Όπως και να έχει όμως ο κόσμος που αγόρασε απο εμένα ήρθε την επόμενη μέρα και φορούσε ότι είχε αγοράσει απο μένα, και αυτό ήταν ο λόγος που άρχιζα να χαμογελάω. Ήρθαν παρέες και γίναμε ένα, διασκεδάσαμε και γνωριστήκαμε καλύτερα, ήπιαμε προτάσεις τους μπάρμαν Κώστα, δοκιμάσαμε τσάι με διαφορετικά αρώματα και γευσεις και φυσικά τι άλλο θα έπινα εγώ; Κ Ρ Α Σ Ι 
 Πήγε καλά σαν έκθεση και μου άρεσε που γνώρισα νέο χώρο. Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
 Ευχαριστώ πολύ πολύ τον Κώστα, τον χώρο, τον κόσμο και εσας που με στηρίζετε ακόμα. 

2 σχόλια:

  1. και πάλι καλή σου επιτυχία εύχομαι....
    αυτη η πόλη σκέτη μαγεία είναι....να σαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολις τελειωσε η εκθεση ολα καλα πηγανε να εισαι καλα να στελνεις θετικη ενεργεια

      Διαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;